Walking diner

Wat is walking diner?
Belhamel Catering heeft een concept van dineren voor u bedacht dat wel eens de ideale oplossing zou kunnen zijn voor u. Walking diner! Het is een concept dat uitermate geschikt is voor als u veel gasten heeft en deze ook een diner aan wil aanbieden, maar het is voor u minder makkelijk om deze samen te stellen en te bedienen. Belhamel Catering biedt daarvoor een walking diner aan. Een walking diner is een bijzonder lopend buffet, namelijk met verschillende gangen. Uiteraard straalt ook dit pure beleving uit die we altijd hanteren bij Belhamel Catering.  Ook is de kwaliteit hoog zoals u van ons gewend bent, zodat dit een bijzondere ervaring is voor u en uw gasten.

Hoe gaat de walking diner in zijn werk?
U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten diners. We serveren een walking diner voor slechts €19,50 per gast, en de diners zijn te bestellen vanaf 10 personen. We serveren verschillende warme vlees- en visgerechten, met de bijbehorende bijgerechten. Alle warme gerechten serveren we op rechauds zodat alles op de juiste temperatuur blijft. Wilt u wel van dit concept gebruik maken, maar dan met andere gerechten dan kan dat natuurlijk ook, neemt u dan even contact op met Belhamel Catering. Mocht het nodig zijn om aan speciale dieetwensen te voldoen voor uw gast of gasten, dan is het ook handig om even te bellen met Belhamel Catering. Dit om teleurstellingen met uw gasten te voorkomen, en ons zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de speciale wensen.

Wat zit er precies in?
Er zijn verschillende mogelijkheden, we geven hier een voorbeeld wat een walking diner kan bevatten:

– Nasi
– Aardappel gratin
– Paella

– Saté
– Kippenpootjes
– Babi Pangang

– Oosters vispotje
– Varkenshaas met champignonsaus
– Kippenvleugeltjes

Bekijk hier onze andere verschillende diner opties.

Waar bezorgen jullie?
Wij bezorgen al onze maaltijden en dranken in een gebied rondom Alphen, dat loopt tot en met Breda. Wil u graag een walking diner bestellen dan kan dat bij ons in het restaurant of bij u op locatie. Dat kan overigens ook als een bar heeft in Breda of omgeving, neem in dat geval gerust even contact met ons op, want voor collega’s uit de horeca hanteren we uiteraard ook andere prijzen, zodat zaken doen met ons ook voor u interessant voor u kan zijn.