Vier Kerst bij Restaurant de Belhamel

Ook dit jaar staat Restaurant de Belhamel weer voor u klaar om een heerlijke Kerst brunch en een uitgebreid kerstdiner te verzorgen. Zoals we hiervoor al aangaven kunt u Kerst vieren bij ons of Kerst vieren met onze gerechten bij u thuis. Op deze pagina vindt u alle informatie voor Kerst vieren bij Restaurant de Belhamel & Drinks & More.

Kerst Bruch bij Drinks & More
Op Eerste en Tweede Kerstdag tussen 11.00-15.00 uur kunt u genieten van een heerlijke Kerst brunch bij Drinks & More voor €24,50 per persoon. Bekijk het menu hieronder. Reserveren kan telefonisch via 013 508 1011, via restaurantdebelhamel@gmail.com of online via de button hieronder.

Kerstdiner bij Restaurant de Belhamel
Op Eerste en Tweede Kerstdag kunt u bij Restaurant de Belhamel genieten van een uitgebreid all-you-can-eat kerstdiner. Wij serveren de voorgerechten en de nagerechten op een buffet. De hoofdgerechten worden direct vanuit de keuken geserveerd. Het Kerstdiner is inclusief dranken, voor kinderen staat er ook genoeg lekkers op het buffet en hanteren wij andere prijzen. Alle informatie en het menu vindt u hieronder. Reserveren kan telefonisch via 013 508 1011, via restaurantdebelhamel@gmail.com of online via de button hieronder.