Partyservice

  • Partyservice buffet

Bij Partyservice de Belhamel kunt u terecht voor alle catering die komt kijken bij het organiseren van een feest op eigen locatie. Naast onze verschillende formules die we aan bieden wat betreft buffetten, kunt u bij ons ook terecht voor de drank. Lees hieronder over meer mogelijkheden van onze partyservice.

Voor uw gemak, huur een drankenbak

Nieuw concept in samenwerking met Van der Vloet Events:

Bij Partyservice de Belhamel kunt u terecht voor alle catering die komt kijken bij het organiseren van een feest op eigen locatie. Naast onze verschillende formules die we aan bieden wat betreft buffetten, kunt u bij ons ook terecht voor de drank.

Tumbnail - totaal catering restaurant de Belhamel catering & afhaal

Met thuis feesten is het altijd de vraag hoeveel en welke drank u nodig heeft. Daar hebben wij nu een passende oplossing voor gevonden.

Wij kunnen voor u diverse gesloten aanhangers leveren die naar uw wens van drank worden voorzien. U maakt de keuze uit de merken van de dranken en geeft het aantal personen van uw feest door. Wij zorgen ervoor dat er meer dan voldoende drank in de aanhanger aanwezig is. Na het feesten tellen we wat er op is gegaan, u betaald alleen het verbruik. Op deze manier zult u dus nooit teveel inkopen en heeft u altijd precies genoeg. Bij bestelling van drank is het ook mogelijk om een koelkast of mobiele bar te huren. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de drank gekoeld aangeleverd te krijgen op uw feest.

Interesse in de diensten van onze partyservice?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Hopelijk verzorgen wij binnenkort de catering van uw feest.